Vi har base i Thy 

Vi har hjemme på kanten af Nationalpark Thy, der har en enestående og unik natur, som vi gerne vil være med til at bevare. Naturen er vores levegrundlag, og vi vil gå forrest i den grønne omstilling af byggeriet med ord som ansvarlighed og innovation.

Tømrerfirmaets historie

I 1974 startede Anders Andersen det tømrerfirma, som i dag ejes og drives af Lasse Jacobsen og Thomas Olesen. Siden 1976 har tømrerfirmaet været på nuværende adresse Industrivangen 7 i Hanstholm. Ved siden af det traditionelle tømrerarbejde udførte firmaet i 70’erne og 80’erne bl.a. ”Hanstholm huse”, hvor alt til huset blev produceret på stedet eller på eget værksted. Den måde at bygge på stoppede, da de høje renter på realkreditlån tog pusten fra markedet. Herefter tog man i stigende grad licitationsarbejde og der blev ansat flere medarbejdere. I 90’erne nærmede man sig 40 medarbejdere.

Firmaets første annonce i Hanstholm Posten lød; Alt tømrerarbejde udføres, stort og småt, billigt og godt. Dette er stadig aktuelt, men ændrede krav til byggeriet, store prisstigninger på byggematerialer og et fælles ansvar for miljøet gør, at vi nu er nødt til at tænke i nye baner.

I dag er Anders Andersen A/S en traditionel tømrervirksomhed som også byder på fag- og hovedentrepriser for både private og erhverv.

Vi er ca. 20 medarbejdere og har ikke planer om at vækste. Vi har nemlig den helt rigtige størrelse, der gør, at vi er i stand til at levere en høj kvalitet, fleksibel og god service – med en tidsplan der holder. Vi vil være en moderne tømrervirksomhed, der følger med tiden og efterspørgslen – en efterspørgsel, som vi tror på vil inkludere et større fokus på bæredygtighed.

Vores medarbejdere

Vores medarbejderes sikkerhed kommer i første række. Ingen hovsa-, ups- og det-går-nok-løsning på byggepladsen. Vi benytter i videst mulig omfang svane- eller anden miljømærkede produkter som fx byggeskum, fuge, maling og lign. uden hormonforstyrrende ftalater.

Vi uddanner så vidt muligt vores tømrerlærlinge selv, og hver tømrersvend har som udgangspunkt en lærling med. Vi tilbyder som oftest fastansættelse til vores lærlinge efter endt uddannelse.

Link til den aktuelle medarbejderhåndbog.

 

Tag fat i os, hvis vi skal samarbejde om dit ansvarlige byggeprojekt. Vi sidder klar på 97961391 eller på info@andersandersenas.dk

Oplysninger

Anders Andersen A/S
Industrivangen 7
DK-7730 Hanstholm

CVR: 26738776

Anders Andersen A/S | 2019 © Vizuall.dk

Oplysninger

Anders Andersen A/S
Industrivangen 7
DK-7730 Hanstholm

Tlf. 97 96 13 91
info@andersandersenas.dk

Anders Andersen A/S | 2019 © Vizuall.dk